Warning: Declaration of QuietSkin::feedback($string) should be compatible with WP_Upgrader_Skin::feedback($string, ...$args) in /var/www/karmafive.dk/public_html/wp-content/plugins/ocean-extra/includes/wizard/classes/QuietSkin.php on line 94
Cases - Karmafive

Sammen med kunden finder vi frem til den bedste løsning

Det er altid vores mål, at finde frem til den løsning der giver bedst mening og størst værdi i samarbejder med kunden

CrossKompagniet

En lækker film, der viser hvad CrossKompagniet i Randers er for et sted, det er nemlig et sted med højt til loftet, og varm kaffe på kanden og så sparker de i øvrigt røv når det kommer til crossfit træning.

Bar Plata

Bar Plata er en ekstraordinær lækker gin bar, som er at finde i hjertet af Aarhus. Bar Plata havde brug for få skabt mere opmærksomhed på deres sociale medier. Derfor valgte vi sammen en løsning, hvor vi lavede en lækker produktion, så Bar Plata både kunne vise den eksklusive side af baren og samtidig vise deres fremtræden til et event.

Njord Gin

En film der havde til formål at præsentere de to masterminds bag distilleriet til en stor gin konference i Aarhus.

Mefisto's Julemarked

Hvert år åbner Cirkus Nemos julemarked op ved domkirken i Aarhus. Den aarhusianske restaurant Mefisto en fast del af arrangementet. Her sælger de deres lækre julemarkeds retter og hvilken bedre måde at fortælle om det budskab end at lade Søren Østergaard aka smadremanden gøre det selv.
Udover det sjove og spontane indspark fra Søren Østergaard havde Mefisto også brug for en lille lækker video der viser den hyggelige stemning.

Dan Egtved

Dan Egtved skulle bruge en film til messer og sociale medier, hvor kunden bliver præsenteret for noget af det staldinventar Dan Egtved kan tilbyde.

Restaurant Ombord

I det grønne Frederiksbjerg midt i Århus, ligger der en lille fin restaurant, med højt gastronomisk niveau, og hyggelige omgivelser. Filmen er en lille appetitvækker som ombord bruger på deres sociale medier.

Close Menu