Warning: Declaration of QuietSkin::feedback($string) should be compatible with WP_Upgrader_Skin::feedback($string, ...$args) in /var/www/karmafive.dk/public_html/wp-content/plugins/ocean-extra/includes/wizard/classes/QuietSkin.php on line 94
Priser - Karmafive

Standard film

8.999

Til dig der selv har idéen, men mangler nogen der kan skyde filmen og give den et flot og professionelt touch. Vi står for hele produktion af materialet.

Film + Idé

13.999

Film på din hjemmeside og sociale medier kan gøre en kæmpe forskel, det ved du måske allerede, men du er måske i tvivl om hvor du overhovedet skal starte? Med denne løsning hjælper vi med idéudviklingen helt fra start og vi står for den fulde produktion. Gennem et tæt samarbejde sikrer vi, at videoen bliver lige præcis som i ønsker.

Animations film

16.999

Måske skal vise et produkt på en helt ny måde? Måske forklare om noget der slet ikke eksistere endnu? Uanset hvad, så kan vi hjælpe med at lave en animationsfilm i 2D – vi laver storyboard og giver det grafiske univers liv i tæt samarbejde med kunden.

Tilkøbs muligheder

Drone film: 1799 kr
Undertekster: 699 kr
Musik: 899kr
Speak: 1200kr

Karmafive film på abonnement

En Abonnementsløsning er til jer der har løbende brug for film til website, SoMe medier osv. 
I er velkommen til at kontakte os, så vi sammen kan finde frem til den aftale der passer bedst til jeres behov. Priserne herunder er vejledende.

1 film

om måneden i minimum 6 måneder
kr 5999 Mdr.
  •  

2 film

om måneden i minimum 6 måneder
kr 10999 Mdr.
  •  

3 film

om måneden i minimum 6 måneder
kr 14999 Mdr.
  •  

Vi laver også andet end film ...

Såfremt du og din virksomhed har brug for mere end bare end film, er vi også behjælpelige med det – skal du have et logo, visuel identitet, designet layout på en rapport eller have sat en hjemmeside op så tager vi imod opgaver som dette med åbne arme, bare ring eller skriv til os, så strikker vi et tilbud sammen der passer til dine behov!

Vil du kontaktes af os?

Vil du selv kontakte os?

Du er altid velkommen til at skrive til os hvis du er i tvivl om noget.
info@karmafive.dk

Close Menu